Αρχική Υποστήριξη Διεθνών φοιτητών

Απαιτήσεις Αποφοίτησης

Απαραίτητες ενέργειες για την αποφοίτηση σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Φοιτητική Ζωή στο Sunderland

Η περίοδος που είναι κάποιος φοιτητής είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υποστήριξη Διεθνών φοιτητών

Το Sunderland έχει μια μακροχρόνια παράδοση υποδοχής και εκπαίδευσης των σπουδαστών από όλο τον κόσμο.

Το Sunderland έχει ένα ευρύ πολυπολιτισμικό περιβάλλον με φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Σπουδάζοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκτάτε ακαδημαϊκή παιδεία που είναι αναγνωρισμένη από όλο τον κόσμο. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να διδαχθούν από την εμπειρία του να ζεις στην Αγγλία, να μάθουν καλά την γλώσσα και την Βρετανική κουλτούρα και βέβαια να αποκτήσουν πολύτιμες και διεθνείς φιλίες. Πολλά από τα μαθήματα αλλά και οι εγκαταστάσεις στο Πανεπιστήμιο του Sunderland έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των διεθνών φοιτητών.

Το Πανεπιστήμιο είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό κέντρο εκπαίδευσης που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, ευέλικτα μαθήματα, εκτενές πρόγραμμα υποτροφιών και άριστες υπηρεσίες υποστήριξης.

Το Sunderland προσελκύει χιλιάδες σπουδαστές από όλο το κόσμο που θέλουν να εξασφαλίσουν μία επιτυχημένη καριέρα. Έτσι φροντίζει μέσα από τα προγράμματα σπουδών του να τους δώσει τα κατάλληλα προσόντα. Με την αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση της βιομηχανίας, του εμπορίου, της επιστήμης και των τεχνών, το πανεπιστήμιο του Sunderland χτίζει τις ισχυρότερες διασυνδέσεις με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το πνεύμα της συνεργασίας υποστηρίζει τη δέσμευση του University of Sunderland για να παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για τους διεθνείς σπουδαστές και ακαδημαϊκά και στο πεδίο των υπηρεσιών.

 
Design & Consulting byArtisticWeb :: Web Solutions