Ανθοϊάματα Bach & Ολιστική Ψυχοθεραπεία

Η Ολιστική προσέγγιση (συνδυασμός κλασσικών και εναλλακτικών θεραπειών), ιδιαίτερα δημοφιλής στην εποχή μας για τα αποτελέσματά της στην πρόληψη και στη θεραπεία, αφορά άμεσα και πρωταρχικά τον ψυχισμό του ανθρώπου. Οι σύμβουλοι και θεραπευτές του τομέα της ψυχικής υγείας είναι αυτοί που περισσότερο από κάθε άλλον ευνοούνται στο να αξιοποιήσουν προσωπικά και επαγγελματικά τις τεράστιες δυνατότητες της ολιστικής θεραπείας. Τα ανθοϊάματα, ιδανικά κατάλληλα για την υγεία και την ισορροπία
του ανθρώπινου ψυχισμού, προσφέρονται σαν ένα πολυδιάστατο, συναρπαστικό και ασφαλές μέσον αντιμετώπισης ψυχολογικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών, διευρύνοντας τα όρια των δυνατοτήτων της ψυχοθεραπείας σε απίστευτο βαθμό. Όλοι οι στόχοι του προγράμματος Συμβουλευτικής Εκπαίδευσης, όλες οι επί μέρους προσεγγίσεις και οι θεραπευτικού ενδιαφέροντος τομείς, μπορούν να ευοδωθούν από την καταλυτική, άμεση όσο και μόνιμη μεταμορφωτική επενέργεια των ανθοϊαμάτων, όπως γνωρίζουν καλά όσοι εφαρμόζουν τη μέθοδο αυτή στον εαυτό τους και στους άλλους.

Ανθοϊάματα BACH

Τα Ανθοϊάματα Bach εξισορροπούν και θετικοποιούν βασικές ψυχολογικές διαθέσεις, απομακρύνουν φόβους και μετασχηματίζουν αρνητικές νοητικές πεποιθήσεις, δίνοντας βαθιές και μόνιμες λύσεις σε ανάλογα προβλήματα.

Αποτελούν ένα αξεπέραστο βασικό σύστημα αναφοράς για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την τόσο σημαντική και αποτελεσματική ολιστική μέθοδο της Ανθοθεραπείας.

Περιεχόμενο Μαθημάτων:

Θα μελετήσουμε θεωρητικά και βιωματικά τα 38 ανθοϊάματα του Dr. E. Bach και θα διερευνήσουμε ένα πλήθος εφαρμογών τους στην καθημερινή ζωή και σε ένα μεγάλο φάσμα ανθρώπινων προβλημάτων και αναγκών. Θα γνωρίσουμε και θα ασκηθούμε στους θαυμαστούς τρόπους με τους οποίους αυτές οι απαλές και αρμονικές ενέργειες της Φύσης μπορούν να γλυκαίνουν και να ηρεμούν την ψυχή αλλά και να ανοίγουν το νου μας στην ανακάλυψη δρόμων πρωτόγνωρης ωριμότητας, ισορροπίας, ειρήνης και δημιουργίας.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου:

Ενότητες σεμιναρίου των Ανθοϊαμάτων Μπαχ:

  1. Φόβος και άγχος
  2. Κατάθλιψη, απελπισία, απαισιοδοξία
  3. Δυσκολίες στην αντίληψη της πραγματικότητας
  4. Δυσκολίες στην επαφή με το παρόν
  5. Κόπωση, φυσική εξάντληση
  6. Έλλειψη αυτοπεποίθησης και αισθήματος προσωπικής επάρκειας
  7. Επιθετικότητα, αρνητισμός
  8. Αυτοκαταπίεση
  9. Συναισθηματική ανωριμότητα, ανισορροπία στις ανθρώπινες σχέσεις
  10. Διατάραξη του προσωπικού ενεργειακού πεδίου

Το σεμινάριο «Ανθοϊάματα Bach» συνοδεύεται από έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και σχετική βιβλιογραφία.

Χαρακτηριστικά Σεμιναρίου:

Διδάσκει: Η Ιατρός Μαρίνα Αγγελή
Διάρκεια: Οκτώβριος έως Φεβρουάριο 2011
Ανώτατος αριθμός φοιτητών: 25 άτομα
Κατώτατος αριθμός φοιτητών: 15 άτομα
Έναρξη: 3 Οκτωβρίου 2011
Λήξη: 6 Φεβρουαρίου 2012
Ημέρες Παρακολούθησης: Κάθε Δευτέρα, 5:00μ.μ. - 8:00μ.μ
Τιμή συμμετοχής:

Εγγραφή: 150 €
Δίδακτρα: 750 € (σε τρεις δόσεις – Οκτώβριο, Δεκέμβριο, Φεβρουάριο - ή με πιστωτική κάρτα σε 8 άτοκες δόσεις)

Design & Consulting byArtisticWeb :: Web Solutions