Αρχική Διδάσκοντες

Υποστήριξη Διεθνών Φοιτητών

Η Μακροχρόνια παράδοση υποδοχής σπουδαστών από όλο τον κόσμο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Φοιτητική Ζωή στο Sunderland

Η περίοδος που είναι κάποιος φοιτητής είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγγελή Μαρίνα

Ψυχίατρος

Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και ειδικεύτηκε στην ψυχιατρική. Ασχολήθηκε με την Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Αθηνών και υπήρξε μέλος της Κινητής Ψυχιατρικής Μονάδας σε πρόγραμμα Ψυχιατρικής Περίθαλψης Υπαίθρου. Η γνωριμία της με τις ενεργειακές θεραπείες, κατά τα μέσα της δεκαετίας του ‘80, αποτέλεσε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της συστημικής της σκέψης. Παρακολούθησε μαθήματα ομοιοπαθητικής για γιατρούς στο Ινστιτούτο Ερευνών και Εφαρμογών Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (1985-1988) και αργότερα το 2ετές (2001-2003) εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ομοιοπαθητική, που πραγματοποίησε ο Γ. Βυθούλκας στην Αθήνα και την Αλόννησο. Στα 1988, γνώρισε τα ανθοϊάματα Μπαχ και ανακάλυψε σε αυτά ένα ιδανικό μέσο ψυχικής εξισορρόπησης και προσωπικής εξέλιξης. Από τότε και μέχρι σήμερα δεν έπαψε να ερευνά και να εφαρμόζει τις θεραπευτικές και αναγεννητικές δυνατότητες όλο και περισσότερων ανθοϊαμάτων, που ανακαλύπτονται και κατασκευάζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ανάμεσα στα ανθοϊάματα που χρησιμοποιεί συμπεριλαμβάνονται, πλην των ευρέως πλέον γνωστών Ιαμάτων Bach, τα ανθοϊάματα της FES (Flower Essence Society) της California, τα Australian Bush και Australian Living Essences, τα ανθοϊάματα και τα gem elixirs του Pegasus, Himalayan Enhancers, Dancing Light Orchids, Master’s Flower Essences, AUM Himalayan Sanjeevini, κ.ά.

Από το 1997 είναι Certified Practitioner και συνεργάτης της Flower Essence Society (FES) της California.

Εχει εκπαιδευτεί στην εφαρμοσμένη κινησιολογία του Gordon Stokes, στις μεθόδους EMDR και EFT και στη θεραπευτική ύπνωση. ΕΙΝΑΙ ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Θεραπευτικής Ύπνωσης (ΕΛΙΘ.Υ).

Read more ...

Αντωνάκη Ιωσηφίνα

Ψυχοθεραπεύτρια

Σπούδασε συνθετική συμβουλευτική (BSc Hons in Intergrative Counselling) στο Πανεπιστήμιο του Surrey της Μ.Βρετανίας όπου αποφοίτησε με άριστα και κατοπιν συνεχισε τις σπουδες σε μεταπτυχιακο επιπεδο στο State University Of New York των Ηνωμενων Πολιτειων αποκτωντας M.A. in Mental Health Counselling.

Παραλληλα εργαστηκε στο ημερισιο προγραμμα στηριξης ατομων με χρονιες ψυχικες ασθενειες του Columbia University της Νεας Υορκης σε συνεργασια με το Harlem Hospital παρεχοντας ατομικη και ομαδικη θεραπεια.  Έχει επισης εργαστεί στην Υπηρεσίας Συμβουλευτικής στο Πανεπιστήμιο του Southampton (Μεγάλη Βρετανία), παρέχοντας ψυχολογική στήριξη στους φοιτητές και το προσωπικό του συγκεκριμένου πανεπιστημίου. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε από το British Infertility Counselling Association στο τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης για ζευγάρια που καταφεύγουν στη τεχνητή γονιμοποίηση και διατελεί έγκριτο μέλος της συγκεκριμένης ένωσης.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια από έγκριτους οργανισμούς και εκπαιδευτικούς φορείς της Μ.Βρετανίας και των Ηνωμενων Πολιτειεων με σκοπό την συνεχή επαγγελματική της εκπαίδευση ως σύμβουλος: London Metropolitan University - «Τραύμα και θεραπεία», Oxsem - «Ξαναχτίζοντας τη ζωή σου όταν μια σχέση τελειώνει», Gestalt Centre of London - «Δεξιότητες Gestalt στη συμβουλευτική», Gestalt Associates for Psychotherapy (New York) – «Dreamwork», City College of New York –«Clinical Issues in Adolescence» κ.α. Εργάζεται ιδιωτικά ως σύμβουλος στο προσωπικό της γραφείο στον Πειραιά.

Read more ...

Αποστόλου Κρυσταλλία

Ψυχολόγος

Παιδοψυχολόγος - θεραπεύτρια παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές. Έχει ειδικευτεί στην Παιδοψυχολογία (Msc Πανεπιστ.Newcastle upon Tyne) και είναι θεραπεύτρια παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές (Κέντρο Ανάπτυξης και εκπαίδευσης του παιδιού).

Η εκπαιδευτική και επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει ομαδική, ατομική ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω σε διάφορα ειδικά θέματα όπως: «Οι καυγάδες των παιδιών», «Το δύσκολο Παιδί», «Μαθησιακές δυσκολίες», «Οι επιπτώσεις του διαζυγίου στο παιδί», «Αυτισμός και σύνδρομο Down», «Ο θυμός των παιδιών». Επίσης, παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κυρίως γύρω από την Κλινική Ψυχολογία και Παιδοψυχολογία.

Έχει κάνει την πρακτική της στο «Παιδικό Χωριό SOS» και έχει εργαστεί εθελοντικά στο Κέντρο «Ανάδυση» με αυτιστικά παιδιά και παιδιά με σύνδρομο Down. Εργάζεται ως θεραπεύτρια και επόπτρια στο Κέντρο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης του Παιδιού και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Βόρεια Προάστια.

Read more ...

Κανά Μαρία

Ψυχολόγος

Ψυχολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, μιλάει τρεις γλώσσες και είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων και διπλωμάτων: 1996 - 1999: Πτυχίο ΒΑ (Hons) Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας από το Greenwich University (Αγγλία). 1999 - 2000: Πτυχίο Master ΜΑ στην Ψυχανάλυση από το Brunel University (Αγγλία). 2001 - 2002: Πτυχίο Master MSc στην εφαρμοσμένη Ψυχολογία από το Essex University (Αγγλία). Είναι ενεργό μέλος του British Psychological Society (BPS) από το 2002.

Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από το European Therapy Studies Institute (ETSI) του Λονδίνου πάνω σε διάφορα ειδικά θέματα όπως:

 • Συμβουλευτική Ψυχολογία,
 • Αντιμετώπιση του Stress σε διάφορες καταστάσεις,
 • Γεροντική άνοια και τρόποι αντιμετώπισης,
 • Βοήθεια αντιμετώπισης καταστάσεων ξαφνικού θανάτου,
 • πώς αντιμετωπίζεται ο πόνος χωρίς φάρμακα κ.ά..

Έχει εργασθεί εθελοντικά κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο ίδρυμα «The National Pyramid Trust» βοηθόντας συμβουλευτικά παιδιά ηλικίας 7-9 ετών. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως σχολική Ψυχολόγος στη «Γεννάδειο Σχολή».

Επιπλέον, έχει λάβει διπλώματα στην Ενεργειακή Διατροφολογία και στο Reiki και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Αρωματοθεραπείας, Ρεφλεξολογίας, Shiatsu, κ.ά.

Read more ...

Σχορετσανίτη Σωτηρία

Ψυχολόγος

Υποψήφια διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών για την εκπόνηση διδακτορικής εργασίας με θέμα «Μελέτη των καπνιστικών συνηθειών και των παραγόντων που σχετίζονται με αυτές σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του ενήλικου ελληνικού πληθυσμού» (έγκριση: 15/4/2008).

Πτυχιούχος του διετούς προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην  «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και των τμημάτων της Ιατρικής και της Φιλοσοφικής Παιδαγωγικής Ψυχολογίας (πρόγραμμα Ψυχολογίας), το έτος 2006 με γενικό βαθμό  (9,36) Άριστα.

Πτυχιούχος τετραετούς προγράμματος εκπαίδευσης στην Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Ψυχοθεραπειών (European Association of Behavioural and Cognitive Therapy – EABCT). Τόπος εκπαίδευσης: Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (Ι.Ε.Θ.Σ.) Αθήνα.

Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, τμήμα Ψυχολογίας, το έτος 2003 με γενικό βαθμό 8.27 (Λίαν Καλώς).

Γενικό Λύκειο  (μέσος όρος  19,5). 

Ευρύ φάσμα γνώσεων και χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, (Σχολή Πληροφορικής Intered Interseminar, κάτοχος πτυχίου πιστοποίησης γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL).

Αγγλικά: Proficiency  Michigan  & Proficiency Cambridge, (1995).

Γαλλικά: Sorbonne I (1995) & Sorbonne II (1996).

Read more ...

Χαζίρογλου Λεωνίδας

Ψυχολόγος
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
 • 2009: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ιατρική Σχολή. Ψυχιατρική Κλινική. Τμήμα Ομαδικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας
 • 2008: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τομέας Φιλοσοφίας. Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών  στην Ηθική Φιλοσοφία. Βαθμός ‘Άριστα’
 • 2004: Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας παιδιών και εφήβων. Βασικές αρχές ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας – ψυχαναλυτικό πρίσμα και δημόσια περίθαλψη
 • 2004: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.  Επιμορφωτικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γονείς (Σχολή Γονέων) με στόχο την πρωτογενή πρόληψη από εξαρτησιογόνες ουσίες
 • 2004: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Επιμορφωτικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την καταπολέμηση της τοξικομανίας των νέων
 • 2003: Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ). Σεμινάριο Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας (διάρκεια 100 ωρών)
 • 2002: Υπουργείο Παιδείας. Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Επιπέδου ΙΙ. ‘Άριστη Γνώση’ της Αγγλικής Γλώσσας
 • 2002: University of Cambridge. Certificate of Proficiency in English. Grade A
 • 2002: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γονέων: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών – Συντονιστών για Σχολές Γονέων
 • 2001: Νομαρχία Αττικής. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου
 • 2001: ΔΙΚΑΤΣΑ: Αναγνώριση Τίτλου Σπουδών Ψυχολογίας
 • 2001: Πανεπιστήμιο Παντείου. Βεβαίωση σπουδών τμήματος Ψυχολογίας με βαθμό ‘Άριστα’
 • 2000: DIPLOME DES ETUDES FRANCAIS II (DELF II)
 • 1998: University of Sunderland. Bachelor of Science in Psychology, Honours Degree. Πτυχίο Ψυχολογίας με Τιμητική Διάκριση Πρώτης Βαθμίδας
 • 1998: DIPLOME DES ETUDES FRANCAIS (DELF I)
 • 1994: Νομαρχία Αττικής: Άδεια Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας
 • 1993: Υπουργείο Παιδείας. Χορήγηση Άδειας ΕπάρκειαςΠροσόντων της Αγγλικής Γλώσσας
 • 1991: University of Michigan. Certificate of Proficiency in  English
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
 • 2005 – σήμερα: Υπουργείο Υγείας. Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Ψ.Ν.Α.) Ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής στο πρόγραμμα απεξάρτησης του Ψ.Ν.Α. με σκοπό την απεξάρτηση και ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με χρήση ουσιών
 • 2004: Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος. Εθελοντής πυροσβέστης
 • 2003-04: Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ιατρική Σχολή. Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής στο πρόγραμμα ‘Αθηνά’ με σκοπό την απεξάρτηση και ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με χρήση ουσιών και κατάχρηση οινοπνεύματος
 • 2002: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής στο κέντρο πρόληψης και καταπολέμησης της τοξικομανίας και του AIDS
 • 2002-03: Υπουργείο Παιδείας: Λύκειο Κωφών – Βαρηκόων Αργυρούπολης. Πρακτική άσκηση ως ψυχολόγος (Νοέμβριος 02 – Ιανουάριος 03)
 • 2002-05: Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘Λέλα Χαζίρογλου’. Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Lower και Proficiency
 • 2001-03: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ψυχολόγος – Συντονιστής του τμήματος Σχολών Γονέων
 • 2001 – σήμερα: Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Natural Health Science. Καθηγητής Ψυχολογίας
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ:
 1. Πέππας Ε., Ι. Λιάππας, Λ. Χαζίρογλου, Α., Ραμπαβίλας. ‘Ο συνδυασμός γνωσιακής – συμπεριφορικής θεραπείας και χορήγησης Ναλτρεξόνης ως θεραπευτική πρόταση στον αλκοολισμό’. 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής, Κως 2004, 150
 2. Λ. Χαζίρογλου. ‘Η ηθική αυτονομία και το δικαίωμα αντίστασης στις σύγχρονες δημοκρατίες’. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Φιλοσοφίας, Ειδίκευση: Ηθική. Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ISSN 1790-6121), 29-36. Αθήνα, Μάρτιος 2007
Διεθνή Συνέδρια:

1. E. Peppas, J. Liappas, P. Theodoropoulos, L. Haziroglou, K. Soldatos. ‘The danger of cocaethylene use in the field of drug addiction’. Medical School Department of Psychiatry, Eginition Hospital. 8th ECNP Regional Meeting, Moscow, Russia, April 14 – 16, 2005

Posters:

1. Ε. Πέππας, Λ. Χαζίρογλου. ‘Η Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία σε άτομο με βαρύ αλκοολισμό: Θεραπευτικός σχεδιασμός και η έκβαση της θεραπείας. 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών. Αθήνα, 13-15 Νοεμβρίου 2009

2. Mellos E., Liappas I., Pomini V., Haziroglou L., Rabavilas A. ‘Detecting Physical or Sexual Abuse among Outpatient Substance Abusers’. Poster, 8th IATSO FFP (Forensiche und Psychiatrie Psychotherapie). 2004; 11(2): 183                                            

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:
 • 2008:. ‘Ναρκισσισμός: Ζωή και Θάνατος’. 2Ο Συμπόσιο Κλασσικής Ψυχανάλυσης. Ελληνικό Ινστιτούτο Κλασσικής Ψυχανάλυσης
 • 2004: ‘Ο Αριστοτέλης Γέφυρα Ανατολής και Δύσης’. Συνέδριο Φιλοσοφίας. Πάντειο Πανεπιστήμιο
 • 2004: ‘Υποστήριξη και απασχόληση: Ζωή, Στηρίζουμε την προσπάθεια απεξαρτημένων ατόμων’. Προοπτική
 • 2003: ‘Διεπιστημονική θεραπευτική προσέγγιση και ο ρόλος των ειδικών κέντρων στη σκλήρυνση κατά πλάκας’. 1η Πανευρωπαική Επιστημονική Ημερίδα. Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας
 • 2003: ‘Όλη η ζωή μια νέα ευκαιρία, Απεξαρτημένοι και μη αποκλεισμένοι από την αγορά εργασίας’. Προοπτική
 • 2003: ‘Ψυχοπαθολογία και αυτοκτονική συμπεριφορά’. Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Πρόληψης Αυτοκτονιών και Βίας
 • 2003: ‘Θεραπευτικές προσεγγίσεις, Εξέλιξη και αλλαγή’. ΚΕ.Θ.Ε.Α. σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνια Σαν Ντιέγκο
 • 2002: ‘Αξιολόγηση Προληπτικών Προγραμμάτων, Μία Συνεκτική Διαδικασία’. Διημερίδα. Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ)
 • 2002: ‘Στίγμα και Κοινωνικός Αποκλεισμός. Διημερίδα. Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.)
 • 2001: ‘Φιλοσοφία της Ιστορίας’. Διεπιστημονικόν Μεταπτυχιακόν Σεμινάριον Φιλοσοφικής Ερεύνης εις το Πανεπιστήμιον Αθηνών
 • 2001: ‘Η κατά Αριστοτέλη Πολιτική Ισότητα και Δικαιοσύνη και τα Προβλήματα της Κοινωνίας’. 3ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας. Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • 2001: Διεθνές Συμπόσιο Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας. Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • 2001: ‘Οι επιδράσεις της Αρχαίας Αθήνας στη Διαμόρφωση του Σύγχρονου Δυτικοευρωπαικού Πολιτισμού’. Φιλοσοφική Σχολή. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • 2001: ‘Οικολογικές Αξίες’. Διεθνής Εταιρεία Ελληνικής Φιλοσοφίας
ACKNOWLEDGEMENTS ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ:
 1. Douzinas E, et al.

Myocardial ischemia in intestinal postischemic shock: The effect of hypoxemic reperfusion. Critical Care Medicine. 2003; 31(8)

 1. Douzinas E, et al.

Hypoxemic reperfusion after 120 mins of intestinal ischemia attenuates the histopathologic and inflammatory response. Critical Care Medicine. 2004; 32(11)

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ:
 1. Λυσίκομη Όψη, Λεωνίδας Χαζίρογλου, Εκδόσεις Εριφύλη, Δεκέμβριος 2009 (ISBN 978-960-6763-24-3)
 2. Μέρες του Απείρου, Λεωνίδας Χαζίρογλου, Εκδόσεις Επτάλοφος, Νοέμβριος 2007 (ISBN 978-960-930315-6)
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ:
 • Ιδρυτικό Μέλος του Σωματείου ‘Πανελλήνιο Κέντρο Αυτογνωσίας, Ψυχικής Υγείας και Βελτίωσης Ανθρώπινων Σχέσεων’
 • Τακτικό Μέλος του British Red Cross
 • Αρωγό Μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (897-24.1.2003)
 • Τακτικό Μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου [268(955-5.04.2033]
 • Πάρεδρο Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών

Read more ...

Χατζημιχαλάκη Ερατώ

Οικογενειακή Σύμβουλος

Η Ερατώ Χατζημιχαλάκη είναι Οικογενειακή Σύμβουλος, ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών, σύμφωνα με την προσέγγιση που εισήγαγε ο Alfred Adler και συνέχισε ο Rudolf Dreikurs. Έχει μαθητεύσει κοντά σε διεθνούς φήμης Αντλεριανούς ψυχολόγους του εξωτερικού. Είναι απόφοιτος του ειδικού τμήματος Συμβουλευτικής Γονέων του Florida Atlantic University και κατέχει δίπλωμα Θεραπευτικού Συμβούλου του CPCAB (The Counselling & Psychotherapy Central Awarding Body U.K.). Έχει πολυετή πείρα σε ομάδες γονέων και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Αντλεριανής Ψυχολογίας όπου και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. επί σειρά ετών. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σχετικών με θέματα αυτογνωσίας, διαφόρων προσεγγίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια επιπρόσθετα εργάζεται εθελοντικά στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΦΑΡΟΣ «Βοήθεια στον Άνθρωπο» όπου εκπαιδεύεται και εκπαιδεύει συνδυάζοντας την ψυχολογία με την πνευματικότητα. Σύντομα ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της ως Life Coacher ώστε να ανήκει στη διεθνή ομάδα του Neal Donald Walsh (συγγραφέας της best seller σειράς «Συζήτηση με το Θεό» και από τις πιο γνωστές διεθνώς πνευματικές προσωπικότητες των ημερών μας ). Έχει ένα βιβλίο υπό έκδοση που πραγματεύεται το θέμα της σχέσης γονιών – παιδιών δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρισματικά παιδιά που άλλοι ονομάζουν «Indigo» εισάγοντας τον όρο «Αλπινιστές και Σκαπανείς». Δέχεται ιδιωτικά σε προσωπικές και ομαδικές συνεδρίες. Αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Ονειρεύεται και ταυτόχρονα δραστηριοποιείται να δημιουργήσει μία εναλλακτική κατασκήνωση όπου τα παιδιά θα ζουν σε αρμονία με τη φύση μαθαίνοντας πολλές ξεχασμένες αλήθειες. Είναι μητέρα μίας 18χρονης κόρης

Read more ...

Design & Consulting byArtisticWeb :: Web Solutions