Είστε εδώ:ΑρχικήΤριετές πρόγραμμα Συμβουλευτικής

Επιλέξτε απο τις παρακάτω ενότητες για να προβάλλετε τα μαθήματα του Τριετούς προγράμματος Συμβουλευτικής.

Online Αίτηση Εγγραφής

Συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απαιτήσεις Αποφοίτησης

Απαραίτητες ενέργειες για την αποφοίτηση σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποστήριξη Διεθνών Φοιτητών

Η Μακροχρόνια παράδοση υποδοχής σπουδαστών από όλο τον κόσμο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Φοιτητική Ζωή στο Sunderland

Η περίοδος που είναι κάποιος φοιτητής είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τριετές πρόγραμμα Συμβουλευτικής

Όλα τα βιβλία και οι σημειώσεις που απαιτούνται (και για τα τρία έτη), παραχωρούνται από τη σχολή ΔΩΡΕΑΝ.

Integrative Counselling

Η Συμβουλευτική είναι κλάδος της Ψυχολογίας και το τμήμα αυτό δίνει τις βάσεις για αποτελεσματική άσκηση των επιδεξιοτήτων της.

Απευθύνεται τόσο σε άτομα νέα στο χώρο της Συμβουλευτικής, όσο και σε άτομα που την εφαρμόζουν στο χώρο εργασίας τους, καθώς επίσης και σε άτομα που ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ανάπτυξη και αυτογνωσία. Η Συμβουλευτική, όπως και η ψυχολογία, είναι μία ανθρωπιστική - κοινωνική επιστήμη που μελετά τη συμπεριφορά του ανθρώπου, εντοπίζει τα αίτια των προβλημάτων του και με κατάλληλες τεχνικές τον βοηθάει να τα αντιμετωπίσει.

Οι σπουδές στην Συμβουλευτική διαρκούν συνολικά τρία έτη για τους σπουδαστές, που είτε επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του συμβούλου ψυχικής υγείας είτε να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη Μεγάλη Βρετανία (απόκτηση Bachelor) - σε συνεργασία με το University of Sunderland U.K.- εφόσον υπάρχουν από τον ενδιαφερόμενο σπουδαστή οι προϋποθέσεις: (γνώση της αγγλικής γλώσσας, βαθμός απολυτηρίου κ.λπ.).

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης 2 μόνο ετών (απόκτηση Certificate in Integrative Counselling), για τους σπουδαστές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την γνώση της Συμβουλευτικής, συνδυαστικά με το επάγγελμά τους, ή για λόγους αυτοβελτίωσης.

Οι απόφοιτοι του τμήματος, γίνονται μέλη -εάν το επιθυμούν- στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, με τις ανάλογες προϋποθέσεις και απαιτήσεις της εταιρείας

Επισκευθείτε την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής

Design & Consulting byArtisticWeb :: Web Solutions